Skip to Store Area:

  • Kontakt telefon:
  • 063.594.139

Wiko

Wiko

Ako dosad niste čuli za Wiko, uskoro ćete imati priliku da se bolje upoznate s ovim francuskim brendom. Wiko postoji pet godina i kupcima nudi čitavu paletu pametnih telefona i pratećih dodataka sa vrlo interesantnim imenima, specifikacijama, ali i dizajnom. Recimo, neki od njih imaju čak i senzor za otisak prstiju i svetle u mraku

3 Proizvod(a) Prikaz po strani
Način Prikaza: Lista  Mreža 
Wiko Y60 Black
Wiko Y60 izuzetan je izbor u nižem cenovnom rangu. Donosi zaista iznenađujuće stabilne performanse po veoma povoljnoj ceni.
8.400 Din
(67.2) EUR
Kupite čekovima na 2 mesečne rate!
iznos rate 4.368 Din.
Wiko Y80 Blue
Wiko, koji je sve popularniji brand na tržištu, izbacio je novi model namenjen onima koji žele stabilan telefon solidnih karakteristika po veoma povoljnoj ceni. Pokreće ga ARM Mali-G71 MP2 procesor i 2GB RAM memorije, što je dovoljno za bezbrižan rad sa većinom aplikacija. Y80 će definitivno biti jedan od popularnijih izbora u svom cenovnom rangu.
10.500 Din
(84) EUR
Kupite čekovima na 3 mesečne rate!
iznos rate 3.710 Din.
Wiko View 2 Go
Ukoliko vam je potreban pristupačan telefon s velikom baterijom, na tržištu postoji dosta opcija. Međutim, malo ko može da ponudi kompletan paket na način na koji je Wiko u stanju da to uradi. Ni ostale karakteristike nisu tako loše. Zašto ne dozvoliti sebi da padnemo na francuski šarm?
13.200 Din
(105.6) EUR
Kupite čekovima na 3 mesečne rate!
iznos rate 4.664 Din.
3 Proizvod(a) Prikaz po strani
Način Prikaza: Lista  Mreža