Skip to Store Area:

  • Pozovi:
  • 063.594.139

Smart Watch

Artikli od 1 do 20 od 22 ukupno
  1. 1
  2. 2
  3. Sledeća
Prikaz po strani
Način Prikaza: Lista  Mreža 
Elari KidPhone 2 Green
Elari kidphone 2 je pristupačan sat, koji donosi brojne funkcije i biće odličan izbor za Vaše dete.
6.000 Din
DENVER Smart Watch SW-173 Pink
Bluetooth pametni sat sa senzorom otkucaja srca i indikatorom krvnog pritiska, kao i nivoom kiseonika u krvi
7.200 Din
Xiaomi Amazfit GTS Blue
Amazfit GTS Blue će mogućnpstima i dizajnom zadovoljiti sve korisnike.
8.400 Din
Xiaomi Amazfit GTS 2e Black
Ono što karakteriše ovaj mocel pametnog sata je jednostavan izgled i dobre funkcije. Mnoštvo najnaprednijih senzora omogućiće vam da pratite svaki vaš korak, pa tako i kvalitet sna.
8.400 Din
FOREVER Find Me 2 dečiji Rozi Panetni sat
Stalni kontakt između roditelja i deteta putem glasovnih poziva ili četa. SOS taster za hitne pozive, omogućava detetu brz poziv za pomoć ako je potrebno. Merenje aktivnosti, praćenje sna. Brinete li se za situaciju u kojoj se vaše dete nalazi? Pametni sat Forever FIND ME! 2 vam omogućava daljinski pristup mikrofonu. Uključite zvuk iz aplikacije i čućete šta se događa oko vašeg deteta. Uređaj je potpuno kompatibilan sa Androidom i iOS-om. Udaljeno možete kontrolisati sat sa svog telefona.
9.480 Din
Huawei Watch GT Sport Black
Sa AMOLED ekranom sa duplom krunom i dizajnom male težine, ovaj sat je elegantan i sa stilom. Iskombinujte to sa keramičkim dizajnom ivica i oklopom od nerđajućeg čelika i spremni ste za istraživanje. Veliki izbor traka za satove u raznim bojama i stilovima materijala za svaku tvoju kombinaciju i raspoloženje. QuickFit trake tu omogućavaju da ih brzo i jednostavno zameniš, bez ikakvih alata. Sa arhitekturom sa duplim setom čipova i sistemom sa malom potrošnjom energije, HUAWEI WATCH GT obezbeđuje dugo trajanje baterije¹ kako bi bio aktivan gde god da idete. HUAWEI TruSeen™ 3.0 tehnologija za praćenje otkucaja srca obezbeđuje efikasnije i preciznije merenje otkucaja srca u realnom vremenu upotrebom algoritma za samostalno učenje i inovativnih senzora. Podržava tri 3 satelitska sistema za pozicioniranje (GPS, GLONASS, GALILEO) širom sveta da bi ponudio tačnije, brže i preciznije pozicioniranje. Obezbeđuje savete u treningu, od uvodnog do naprednog trčanja kako bi ti pomogao u r...
16.400 Din
Huawei watch GT runner 46mm
Prvenstveno namenjen za trčanje, ali ne zaostaje ni za ostalim pametnim satovima po pitanju ostalih sportskih aktivnosti. Uživaćete u svim opcijama koje vam pruža i prikazuje novi Huawei GR runner sat!
18.000 Din
Samsung Galaxy Watch 4 R-860 Black
Funkcije pametnog sata i prirodnost analognog sata u jednom. Veliki izbor prilagodljivih kaiševa. Dugo trajanje baterije uz samo jedno punjenje.Neprekidna povezanost sa IoT uređajima.Na osnovu obrazaca spavanja i aktivnosti, Galaxy Watch kontroliše uređaje da bi ti olakšao život.
18.900 Din
Samsung Galaxy Watch 3 (41mm) Mystic Bronze ( R850)
Sat kojeg krasi prefinjen, tj klasičan dizajn. Uz njega ćete imati najsavremenije praćenje zdravlja. Jedan od retkih pametnih satova sa aktivnim rotirajućim prstenom za preciznu navigaciju po aplikacijama. Takodje sat krasi prava kožna narukvica
21.000 Din
Samsung Galaxy Watch 4 (42mm) Black (R880)
Novi model Samsung pametnog sata je korak ispred drugih. Metalni okvir u promeru od 42mm i silikonska narukvica predstavljaju savršenu kombinaciju. Sat pruža klasičan, tj vanvremenski izgled uz najnaprednije funkcije praćenja aktivnosti i vašeg stanja kako preko dana, tako i u snu. Sat koji zna sve o vama!
21.200 Din
Samsung Galaxy Watch 4 (46mm) Silver(R890)
Novi model Samsung pametnog sata je korak ispred drugih. Metalni okvir u promeru od 42mm i silikonska narukvica predstavljaju savršenu kombinaciju. Sat pruža klasičan, tj vanvremenski izgled uz najnaprednije funkcije praćenja aktivnosti i vašeg stanja kako preko dana, tako i u snu. Sat koji zna sve o vama!
22.800 Din
Samsung Galaxy Watch 5 ( 40mm) R-900 Pink Gold
Upoznaj svoj stil spavanja, uz našu poboljšanu tehnologiju za praćenje sna. Moćni 3 u 1 Samsung BioActive senzor efikasno kontroliše tri zdravstvena senzora. Potrebno je oko 30 minuta da sa 0% dođe na 45% napunjenosti. Predstavljamo naš izdržljivi Galaxy Watch pametni sat. Vodootporan, sa tvrđim prednjim ekranom izrađenim od vrhunskog safirnog stakla
23.400 Din
Samsung Galaxy Watch 4 (46mm) Silver(R895) LTE
Novi model Samsung pametnog sata je korak ispred drugih. Metalni okvir u promeru od 46mm i silikonska narukvica predstavljaju savršenu kombinaciju. Sat pruža klasičan, tj vanvremenski izgled uz najnaprednije funkcije praćenja aktivnosti i vašeg stanja kako preko dana, tako i u snu. Sat koji zna sve o vama!
23.400 Din
Garmin smart watch Swim™ 2 Slate
Prati puls na zglobu pod vodom1 tokom aktivnosti plivanja Način rada za plivanje u bazenu: beleži udaljenost, tempo, broj zaveslaja, vrstu zaveslaja i SWOLF (meri učinak plivanja) Način rada za plivanje u otvorenim vodama: upotrebljava ugrađeni GPS u jezerima, okeanima ili rekama; beleži udaljenost, tempo, broj zaveslaja, SWOLF, brzinu zaveslaja i udaljenost zaveslaja Pruža napredne funkcije za praćenje tempa, beleženje drill vežbi i još mnogo toga Sadrži besplatnu analizu na mreži, izradu prilagođenih vežbanja, čuvanje i deljenje na online zajednici Garmin Connect™ Trajanje baterije: do 7 dana u načinu rada pametnog sata, 13 dana u načinu rada GPS-a i optičkog merenja pulsa (OHR) i 72 sata u načinu rada za bazen i OHR Neprekidno nošenje Osim mogućnosti koje pruža za plivanje, pametni sat Garmin Swim 2 pruža funkcije praćenja zdravlja i praćenja kondicije, zbog čega je odličan za svakodnevno nošenje. Funkcije poput celodnevnog praćenja stresa i naprednog praćenja spavanja ...
23.900 Din
SAMSUNG Galaxy Watch 5 44mm R910 Blue
Upoznaj svoj stil spavanja, uz našu poboljšanu tehnologiju za praćenje sna. Vodootporan, sa tvrđim prednjim ekranom izrađenim od vrhunskog safirnog stakla koje je 1,6 puta otpornije na ogrebotine. U lice dana na svoj način Od analognih do digitalnih, starinskih do savremenih, izaberi neko od lica satova koje će biti po meri predstojećeg dana.
24.800 Din
Huawei Watch GT3 46mm Black
Budite u pokretu, a da pri tom svaki vaš pokret bude zabeležen. Mogućnost razgovora preko bluetooth konekcije. Sve notifikacije su vam dostupne na vašem zgobu. Pregršt sportskih aktivnosti, odličan Amoled displej i autonomija baterje koja je u samom vrhu!
26.000 Din
Honor Watch GS 3 Black 46mm
Novi model Honor pametnog sata donosi neke novine: Honor proširuje svoj izbor pametnih satova novim GS modelom. Honor Watch GS 3 teži elegantnom izgledu, umesto robusnog dizajna sata GS Pro. Sat vrši 24/7 praćenje kiseonika u krvi i praćenje sna (sa 200+ predloga za poboljšanje vašeg sna) zahvaljujući Honor Health 5.0. Sat je vodootporan do 5 ATM, tako da ga možete nositi u bazenu. Njegov paket senzora takođe uključuje akcelerometar, žiroskop, kompas, vazdušni pritisak i senzore ambijentalnog svetla.
27.000 Din
Huawei Watch GT 3 Elegant 42mm Gold
Elegantan dizajn, izdržljiva baterija, praćenje brojnih sportskih aktivnosti i još mnogo toga.
28.000 Din
Huawei watch GT4 46mm Black
Impresivne pozadine sata koja možeš izabrati Upravljanje kalorijama 100+ režima za trening Praćenje pulsa tokom treninga Odgovori na Bluetooth pozive direktno na svom satu. Široko kompatibilan HUAWEI WATCH GT 4 je kompatibilan sa iOS i Android sistemom, za veću jednostavnost upotrebe.
29.900 Din
Artikli od 1 do 20 od 22 ukupno
  1. 1
  2. 2
  3. Sledeća
Prikaz po strani
Način Prikaza: Lista  Mreža