Skip to Store Area:

  • Pozovi:
  • 063.594.139

Huawei

6 Proizvod(a) Prikaz po strani
Način Prikaza: Lista  Mreža 
Huawei Watch GT Sport Black
Sa AMOLED ekranom sa duplom krunom i dizajnom male težine, ovaj sat je elegantan i sa stilom. Iskombinujte to sa keramičkim dizajnom ivica i oklopom od nerđajućeg čelika i spremni ste za istraživanje. Veliki izbor traka za satove u raznim bojama i stilovima materijala za svaku tvoju kombinaciju i raspoloženje. QuickFit trake tu omogućavaju da ih brzo i jednostavno zameniš, bez ikakvih alata. Sa arhitekturom sa duplim setom čipova i sistemom sa malom potrošnjom energije, HUAWEI WATCH GT obezbeđuje dugo trajanje baterije¹ kako bi bio aktivan gde god da idete. HUAWEI TruSeen™ 3.0 tehnologija za praćenje otkucaja srca obezbeđuje efikasnije i preciznije merenje otkucaja srca u realnom vremenu upotrebom algoritma za samostalno učenje i inovativnih senzora. Podržava tri 3 satelitska sistema za pozicioniranje (GPS, GLONASS, GALILEO) širom sveta da bi ponudio tačnije, brže i preciznije pozicioniranje. Obezbeđuje savete u treningu, od uvodnog do naprednog trčanja kako bi ti pomogao u r...
16.400 Din
Huawei watch GT runner 46mm
Prvenstveno namenjen za trčanje, ali ne zaostaje ni za ostalim pametnim satovima po pitanju ostalih sportskih aktivnosti. Uživaćete u svim opcijama koje vam pruža i prikazuje novi Huawei GR runner sat!
18.000 Din
Huawei Watch GT3 46mm Black
Budite u pokretu, a da pri tom svaki vaš pokret bude zabeležen. Mogućnost razgovora preko bluetooth konekcije. Sve notifikacije su vam dostupne na vašem zgobu. Pregršt sportskih aktivnosti, odličan Amoled displej i autonomija baterje koja je u samom vrhu!
26.000 Din
Honor Watch GS 3 Black 46mm
Novi model Honor pametnog sata donosi neke novine: Honor proširuje svoj izbor pametnih satova novim GS modelom. Honor Watch GS 3 teži elegantnom izgledu, umesto robusnog dizajna sata GS Pro. Sat vrši 24/7 praćenje kiseonika u krvi i praćenje sna (sa 200+ predloga za poboljšanje vašeg sna) zahvaljujući Honor Health 5.0. Sat je vodootporan do 5 ATM, tako da ga možete nositi u bazenu. Njegov paket senzora takođe uključuje akcelerometar, žiroskop, kompas, vazdušni pritisak i senzore ambijentalnog svetla.
27.000 Din
Huawei Watch GT 3 Elegant 42mm Gold
Elegantan dizajn, izdržljiva baterija, praćenje brojnih sportskih aktivnosti i još mnogo toga.
28.000 Din
Huawei watch GT4 46mm Black
Impresivne pozadine sata koja možeš izabrati Upravljanje kalorijama 100+ režima za trening Praćenje pulsa tokom treninga Odgovori na Bluetooth pozive direktno na svom satu. Široko kompatibilan HUAWEI WATCH GT 4 je kompatibilan sa iOS i Android sistemom, za veću jednostavnost upotrebe.
29.900 Din
6 Proizvod(a) Prikaz po strani
Način Prikaza: Lista  Mreža