Skip to Store Area:

  • Kontakt telefon:
  • 063.594.139

Huawei

6 Proizvod(a) Prikaz po strani
Način Prikaza: Lista  Mreža 
Huawei Watch GT Sport Black
Sa AMOLED ekranom sa duplom krunom i dizajnom male težine, ovaj sat je elegantan i sa stilom. Iskombinujte to sa keramičkim dizajnom ivica i oklopom od nerđajućeg čelika i spremni ste za istraživanje. Veliki izbor traka za satove u raznim bojama i stilovima materijala za svaku tvoju kombinaciju i raspoloženje. QuickFit trake tu omogućavaju da ih brzo i jednostavno zameniš, bez ikakvih alata. Sa arhitekturom sa duplim setom čipova i sistemom sa malom potrošnjom energije, HUAWEI WATCH GT obezbeđuje dugo trajanje baterije¹ kako bi bio aktivan gde god da idete. HUAWEI TruSeen™ 3.0 tehnologija za praćenje otkucaja srca obezbeđuje efikasnije i preciznije merenje otkucaja srca u realnom vremenu upotrebom algoritma za samostalno učenje i inovativnih senzora. Podržava tri 3 satelitska sistema za pozicioniranje (GPS, GLONASS, GALILEO) širom sveta da bi ponudio tačnije, brže i preciznije pozicioniranje. Obezbeđuje savete u treningu, od uvodnog do naprednog trčanja kako bi ti pomogao u r...
16.400 Din
(138.98) EUR
Huawei watch GT runner 46mm
Prvenstveno namenjen za trčanje, ali ne zaostaje ni za ostalim pametnim satovima po pitanju ostalih sportskih aktivnosti. Uživaćete u svim opcijama koje vam pruža i prikazuje novi Huawei GR runner sat!
18.000 Din
(152.54) EUR
HUAWEI Watch GT 3 SE 46mm Wilderness Green
Znatno povoljniji, a funkcije na broju! Uživaćete u svakom sportu uz ovaj novi model sata, koji pri tom nudi odličan Amoled displej, vrlo pristojnu autonomiju i lep, robustan izgled!
19.800 Din
(167.8) EUR
Huawei Watch GT3 42mm White
Precizno praćenje otkucaja srca Celodnevno praćenje SpO2 Elegantan dizajn Bluetooth pozivi 100+načina vežbanja Izdržljiva baterija
27.000 Din
(228.81) EUR
Huawei Watch GT3 42mm Gold
Osnovno po čemu se novi Huawei GT3 pametni sat izdvaja i zbog čega ćete ga obožavati je dugo trajanje baterije, precizno praćenje pulsa, 100+ sportskih modova, celodnevno merenje nivoa kiseonika u krvi i pri tom ima dizajn koji ga čini izuzetno elegantnim i prefinjenim.
30.800 Din
(261.02) EUR
Huawei watch GT3 46mm Elite Stainless Steel
Karakteristike koje ovaj sat čine posebnim su: - dugotrajna baterija do 14 dana - precizno merenje nivoa kiseonika u krvi - merenje otkucaja srca - pozivi preko buetooth-a - 100+ sportskih modova i pored toga prefinjen i elegantan dizajn sa narukvicom od nerdjajućeg čelika.
33.800 Din
(286.44) EUR
6 Proizvod(a) Prikaz po strani
Način Prikaza: Lista  Mreža