Skip to Store Area:

Kako naručiti?

Kako naručiti pic

"Naručivanje nikada nije bilo brže i jednostavnije..."

Naručivanje telefonom

Pozivajući naš call centar na broj telefona (063) 594-139 javiće vam se naši operateri. Naručite odabrani model mobilnog telefona, ili drugog tehničkog uređaja, izaberite način plaćanja, ostavite podatke potrebne za isporuku i Vaša narudžba je završena.

Naručivanje putem web sajta

Naručivanje nikada nije bilo brže i jednostavnije! U 3 koraka Vaša narudžba biće na putu ka nama. Izaberite uređaj koji želite, ubacite ga u korpu, popunite formular za naručivanje i pošaljite nam narudžbu. Dobićete mail sa podacima o narudžbi. Nakon prijema narudžbe, izvršićemo telefonsku potvrdu. Nakon potvrde, sledi isporuka na Vašu adresu.

Isporuka

Isporuka pic

"Kvalitet isporuke garantuje D Express..."

Kurirskom službom

Kvalitet isporuke garantuje D Express, od nas do Vaših vrata za 24h do 48h. Isporuka se vrši na teritoriji Republike Srbije i troškove snosi naručilac.
Za porudžbine primljene radnim danom u vremenu od 8-15h, rok isporuke je 24h do 48h. Porudžbine nakon 15h šalju se naredni dan. Paket se isporučuje kurirskom službom isključivo radnim danom od 8-17h. Porudžbine primljene subotom ili nedeljom šaljemo u ponedeljak. Porudžbine primljene za vreme praznika šaljemo prvog radnog dana.

Lično preuzimanje

Kupci koji žele da naručeni uređaj preuzmu lično u našem maloprodajnom objektu, to mogu da urade u roku od 2 radna dana nakon potvrde narudžbe. Možete platiti gotovinom, čekovima (2% kamate) ili karticama (Dina i Visa). Uređaj možete preuzeti na adresi:

So-le Mobile Shop d.o.o., Nikole Vukičevića BB, TC Katja lok. 10, 25000 Sombor

Plaćanje

Plaćanje pic

"...vrši se u gotovini u dinarskoj protivrednosti."

Pouzećem

Plaćanje pouzećem vrši se u gotovini u dinarskoj protivrednosti.