Skip to Store Area:

  • Kontakt telefon:
  • 063.594.139

Kako naručiti?

Kako naručiti pic

"Naručivanje nikada nije bilo brže i jednostavnije..."

Naručivanje telefonom

Pozivajući naš call centar na broj telefona (063) 594-139 javiće vam se naši operateri. Naručite odabrani model mobilnog telefona, ili drugog tehničkog uređaja, izaberite način plaćanja, ostavite podatke potrebne za isporuku i Vaša narudžba je završena.

Naručivanje putem web sajta

Naručivanje nikada nije bilo brže i jednostavnije! U 3 koraka Vaša narudžba biće na putu ka nama. Izaberite uređaj koji želite, ubacite ga u korpu, popunite formular za naručivanje i pošaljite nam narudžbu. Dobićete mail sa podacima o narudžbi. Nakon prijema narudžbe, izvršićemo telefonsku potvrdu. Nakon potvrde, sledi isporuka na Vašu adresu.

Isporuka

Isporuka pic

"Kvalitet isporuke garantuje Aks Express..."

Kurirskom službom

Kvalitet isporuke garantuje Aks Express, od nas do Vaših vrata za 24h do 48h. Isporuka se vrši na teritoriji Republike Srbije. Cena usluge isporuke iznosi 270,00 din (sa PDVom), troškove snosi naručilac. U slučaju neusklađenosti cena isporuke navedenih na ovom sajtu sa cenama kurirske službe, bićete obavešteni o promenama prilikom telefonske potvrde narudžbe.
Za porudžbine primljene radnim danom u vremenu od 8-15h, rok isporuke je 24h do 48h. Porudžbine nakon 15h šalju se naredni dan. Paket se isporučuje kurirskom službom isključivo radnim danom od 8-17h. Porudžbine primljene subotom ili nedeljom šaljemo u ponedeljak. Porudžbine primljene za vreme praznika šaljemo prvog radnog dana.

Lično preuzimanje

Kupci koji žele da naručeni uređaj preuzmu lično u našem maloprodajnom objektu, to mogu da urade u roku od 2 radna dana nakon potvrde narudžbe. Možete platiti gotovinom, čekovima (2% kamate) ili karticama (Dina i Visa). Uređaj možete preuzeti na adresi:

Z.T.K.R. „SO-LE“, Nikole Vukičevića BB, TC Katja lok. 10, 25000 Sombor

Plaćanje

Plaćanje pic

"...može biti u eurima ili u dinarskoj protivrednosti."

Pouzećem

Plaćanje pouzećem vrši se u gotovini. Valuta za plaćanje navodi se u adresnici, može biti u eurima ili u dinarskoj protivrednosti.

Čekovima na rate

Podaci (tekući račun i JMBG) koji se unose prilikom naručivanja koriste se isključivo radi provere validnosti čekova.

Popunjavanje čeka:
Popuniti: iznos, potpis, željeni datum
Ostaviti prazno: korisniku čeka, mesto

Kuriru je potrebno prilikom izdavanja čekova predati fotokopiju čekovne knjižice i na licu mesta se vrši provera podataka. Tekući račun sa čeka mora biti identičan prilikom unošenja na web sajt i prilikom uručenja kuriru. Na ukupan iznos čekova (bez dostave) obračunava se 2% kamate po čeku na ime bankarske provizije (npr. 1 ček - 2%, 2 čeka - 4%, 3 čeka - 6% itd.).

Uplatom na žiro račun

Uplatu možete izvršiti uplatnicom ili putem elektronskog bankarstva. Nakon evidentirane uplate pošiljku šaljemo na Vašu adresu sa kurirskom službom ili dolazite lično da preuzmete naručenu robu. Preuzimanje ili slanje porudžbine nije moguće pre evidentiranja uplate. Uplatu možete izvršiti na žiro račun:

Primalac: Z.T.K.R. „SO-LE“
Žiro račun: 310-174378-06
Svrha uplate: Web Shop uplata
Poziv na broj: (broj Narudžbe)