Skip to Store Area:

  • Kontakt telefon:
  • 063.594.139
Povratak na prethodnu stranicu

Huawei Watch GT 2 Brown (46mm)

Huawei Watch GT 2 Brown (46mm)

Inspirisan estetskim dizajnom minimalizma, HUAWEI WATCH GT 2 integriše prednji deo od visokokvalitetnog 3D stakla za stvaranje pogleda bez okvira. Fina izrada se vidi u detaljima kućišta sata i njegovom klasičnom dizajnu.
HUAWEI WATCH GT serija uvek istražuje limite trajanja baterije kod pametnih satova. Sa nosivim čipom Kirin A1 koji je razvila kompanija HUAWEI, dizajnom sa dva čipa i pametnom tehnologijom za uštedu energije, služi vas i danju i noću do 2 nedelje.
Revolucija u personalnom treningu. HUAWEI WATCH GT 2 prati vaše treninge sa preciznim sistemima za pozicioniranje i prati otkucaje srca pomoću tehnologije TruSeen™ 3.5. On je profesionalni pratilac za sve vaše aktivnosti na zatvorenom i otvorenom.
Kako bi vaš svakodnevni život učinio lakšim, HUAWEI WATCH GT 2 podržava funkcije poput Bluetooth poziva2, reprodukcije muzike3, notifikacija za poruke, TruSleep™ 2.0 praćenja sna i TruRelax™ praćenja pritiska.4 Živite efikasan život sa satom koji je dizajniran za vas.

Ima na lageru.

18.800 Din
(150.4) EUR
Add Items to Cart
VELIČINA
45,9 x 45,9 x 10,7 mm
Opseg pokrivanja zgloba 14 ~ 21 cm
TEŽINA
Približno 41 g (bez kaiša)
KUĆIŠTE SATA
Boja: Crni nerđajući čelik, nehrđajući čelik, titanijumski sivi nerđajući čelik
Materijal: Metal + plastika
DISPLEJ
1,39" AMOLED 454 x 454 HD
AMOLED ekran osetljiv na dodir podržava slajd i dodir.
GPS:
Podržan
KONEKTIVNOST
Bluetooth: BT5.1,BLE / BR / EDR
SENZOR
Akcelerometar, Žiroskop, Geomagnetni senzor, Optički senzor za merenje otkucaja srca, Senzor za ambijentalno osvetljenje, Senzor za vazdušni pritisak, Kapacitivni senzor
BATERIJA
Trajanje baterije:
14 dana za standardnu upotrebu.
Zahtevi u pogledu napona punjača i struje:
5V 0,5A / 1A / 1,5A / 2A
DUGME
Dugme za uključivanje, dugme za funkcije
PRIKLJUČAK ZA PUNJENJE
Konektor za magnetno punjenje
SISTEMSKI ZAHTEVI
Android 4.4 ili novija verzija,
iOS 9.0 ili novija verzija

*Mobilni Telefoni Internet Prodavnica nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka. Sve slike su simbolične. Nijanse boja i izgled proizvoda može se razlikovati od stvarnog stanja proizvoda. Izvinjavamo se za moguće greške.
Lager se osvežava svakih 24h. Cene se nivelišu u realnom vremenu.