Skip to Store Area:

  • Kontakt telefon:
  • 063.594.139
Povratak na prethodnu stranicu

Huawei Watch GT Dark Green

Dodatne slike

Huawei Watch GT Dark Green

Sa AMOLED ekranom sa duplom krunom i dizajnom male težine, ovaj sat je elegantan i sa stilom. Iskombinujte to sa keramičkim dizajnom ivica i oklopom od nerđajućeg čelika i spremni ste za istraživanje.
Veliki izbor traka za satove u raznim bojama i stilovima materijala za svaku tvoju kombinaciju i raspoloženje. QuickFit trake tu omogućavaju da ih brzo i jednostavno zameniš, bez ikakvih alata.
Sa arhitekturom sa duplim setom čipova i sistemom sa malom potrošnjom energije, HUAWEI WATCH GT obezbeđuje dugo trajanje baterije¹ kako bi bio aktivan gde god da idete.
HUAWEI TruSeen™ 3.0 tehnologija za praćenje otkucaja srca obezbeđuje efikasnije i preciznije merenje otkucaja srca u realnom vremenu upotrebom algoritma za samostalno učenje i inovativnih senzora.
Podržava tri 3 satelitska sistema za pozicioniranje (GPS, GLONASS, GALILEO) širom sveta da bi ponudio tačnije, brže i preciznije pozicioniranje.
Obezbeđuje savete u treningu, od uvodnog do naprednog trčanja kako bi ti pomogao u realnom vremenu, u isto vremenu dajući smernice i povratne informacije o dejstvu vremena i kretanja.
Zajednička studija sa CDB Centrom Medicinskog fakulteta na Harvardu proizvela je program praćenja sna za svaki ciklus sna. HUAWEI TruSleep™ 2.0 utvrđuje česte probleme povezane sa snom i obezbeđuje više od 200 potencijalnih predloga koji ti pomažu da bolje spavaš.
Mnogo posebno dizajniranih lica sata za odabir i prilagođavanje. Možeš izabrati između tradicionalnih ili modernih lica sata i pronaći ono koje najbolje odgovara tvom stilu.
Savršen za brojanje koraka, status sedenja i praćenje aktivnosti najvišeg intenziteta. Notifikacije o svim porukama, pozivima, alarmima ili podešenim podsetnicima su organizovani na tvom zglobu.

Ima na lageru.

14.500 Din

Akcija 12.000 Din

(96) EUR
Kupite čekovima na 3 mesečne rate!
iznos rate 4.240 Din.
Add Items to Cart
DIMENZIJE
Aktivna / Sportska / Klasična verzija:
46,5 mm x 46,5 mm x 10,6 mm
Opseg pokrivanja zgloba 14 ~ 21 cm
Elegantna verzija:
42,8 mm x 42,8 mm x 10,5 mm
Opseg pokrivanja zgloba 13 ~ 19 cm
Materijal:
Metal + plastika + keramika
KAIŠ SATA
Sportska / klasična verzija:
Grafitna crna silikonska traka, sedlo braon kožna silikonska traka, glečer siva silikonska traka, fluorescentno zelena silikonska traka
Aktivna / elegantna verzija:
Tamno zelena fluoroelastomerska traka, narandžasta fluoroelastomerska traka, bela fluoroelastomerska traka, crna fluoroelastomerska traka
DISPLEJ
Aktivna / Sportska / Klasična verzija:
1,39 inča AMOLED 454 x 454 HD
Elegantna verzija:
1,2 inča AMOLED 390 x 390 HD
AMOLED ekran osetljiv na dodir podržava slajd i dodir
KONEKTIVNOST
Wi-Fi: Nije podržan
Bluetooth: BT4.2,BLE
SENZORI
Akcelerometar
Žiroskop
Magnetometar
Optički senzor za merenje otkucaja srca
Senzor za ambijentalno osvetljenje
Barometar
BATERIJA
Trajanje baterije:
14 dana za standardnu upotrebu.
SISTEMSKI ZAHTEVI
Android 4.4 ili novija verzija
iOS 9.0 ili novija verzija
VODOOTPORNOST
5 ATM vodootporan

Mišljenje posetilaca, pitanja i komentari

*Mobilni Telefoni Internet Prodavnica nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka. Sve slike su simbolične. Nijanse boja i izgled proizvoda može se razlikovati od stvarnog stanja proizvoda. Izvinjavamo se za moguće greške.
Lager se osvežava svakih 24h. Cene se nivelišu u realnom vremenu.