Skip to Store Area:

  • Kontakt telefon:
  • 063.594.139

Nokia

Nokia

Nokia je svetski lider u mobilnoj komunikaciji tj. proizvodnji mobilnih telefona i vodeća kompanija u razvoju i spajanju Internet i komunikacione industrije. Poseduju široku paletu mobilnih uređaja koji svojim softverima i karakteristikama omogućavaju korisnicima da uživaju u muzici, video zapisima, televiziji, slikama i igricama, iskuse mogućnosti navigacije, poslovnih aplikacija, ali i još puno toga. Sa odličnim utiscima korisnika, ambicioznim planom promocije i velikom pažnjom posvećenoj lokalnom značaju, kompanija Nokia ostavlja snažan utisak na tržitu usluga i nastavlja sa rastom. “Globalni trag koji ostavljamo znači da smo brzo napredovali, dosežući do značajnog broja ljudi koji koriste različite mobilne telefone i pametne telefone. Godinu smo otpočeli snažnom porukom, učinivši Ovi Maps aplikaciju besplatnom, a najavili smo i pilot projekat “Nokia Money” u najvećim urbanim sredinama Indije. U budućnosti, nameravamo da dodatno ubrzamo tempo i usmerimo se na stvaranje magičnog iskustva našim korisnicima.”

3 Proizvod(a) Prikaz po strani
Način Prikaza: Lista  Mreža 
Nokia Lumia 930 Black Gold
Nokia Lumia 930 dolazi sa najnovijim doživljajem Windows Phone sistema, pa su stvari do kojih vam je najviše stalo uvek sa vama bilo da se nalazite na smartphone telefonu, Xboxu ili računaru. Ekskluzivna aplikacija LiveTiles vas obaveštava o tome šta se dešava u svetu, dok nove funkcije poput prilagodljivih pozadinskih slika za početni ekran čine Windows Phone 8.1 ličnijim nego ikad.Sa PureView kamerom od 20 MP i četiri usmerena mikrofona sa Surround Soundom, možete da pravite fotografije visokog kvaliteta i sjajne video snimke sa zvukom koji je bliži realnosti više nego ikad. Koristite Nokia Camera aplikaciju kako biste potpuno preuzeli kreativnu kontrolu nad fotografijama, pa predstavite svoje kreacije svetu preko Nokia Storytellera, Instagrama i omiljenih društvenih mreža.
19.500 Din
(156) EUR
Kupite čekovima na 5 mesečnih rata!
iznos rate 4.290 Din.
Nokia 6.1 Black Cooper
Telefon na koji zaista možete da se oslonite
24.900 Din
(199.2) EUR
Kupite čekovima na 6 mesečnih rata!
iznos rate 4.648 Din.
Nokia 7 Plus Cooper Black
Telefon na koji zaista možete da se oslonite, Full-HD+ displej dijagonale 6" brzo postaje ekran kojem ćete se stalno vraćati. Želite da gledate i ćaskate? Nežnim dodirom podelite ekran i otvorite dva prozora iste veličine. To je pravi način za obavljanje više poslova odjednom.
39.900 Din
(319.2) EUR
Kupite čekovima na 9 mesečnih rata!
iznos rate 5.000 Din.
+ doplata 3.000 Din.
3 Proizvod(a) Prikaz po strani
Način Prikaza: Lista  Mreža