Skip to Store Area:

  • Kontakt telefon:
  • 063.594.139

Motorola

Motorola

Motorola ima tradiciju dugu osamdeset godina i jedna je od vodećih na polju tržištu telekomunikacija i mobilnih komunikacija u svetu. Kompanije Roaming Electronics d.o.o. i Motorola predstavile su lansiranje osam novih modela mobilnih telefona, što ujedno označava i ulazak Motorole na srpsko tržište.Motorola Mobility je treći po veličini proizvođač Android pametnih telefona u Americi, i treći po veličini proizvođač smart telefona u Latinskoj Americi.

2 Proizvod(a) Prikaz po strani
Način Prikaza: Lista  Mreža 
Motorola Moto C Plus Black
Moto C Plus telefon koji korisnicima obezbeđuje ključne karakteristike po najpristupačnijoj ceni. Uz nove Moto C i Moto C Plus telefone, korisnici će dobiti novčano prihvatljive mobilne telefone sa ključnim karakteristikama koje žele, kao što su dizajn, trajanje baterije i performanse.
13.800 Din
(110.4) EUR
Kupite čekovima na 3 mesečne rate!
iznos rate 4.876 Din.
Motorola (Lenovo) Moto G5 Gold
Ako tražite nov telefon, koji može da uradi dosta toga, a ne želite da potrošite ogromnu svotu novca, onda je Moto G5 telefon za vas.Moto G5 je telefon veoma prijatnog izgleda i za razliku od mnogih iz iste klase pored plastike nudi i metal, sa elementima koji mu daju malo „skuplji“ izgled.
16.800 Din
(134.4) EUR
Kupite čekovima na 4 mesečne rate!
iznos rate 4.536 Din.
2 Proizvod(a) Prikaz po strani
Način Prikaza: Lista  Mreža