Skip to Store Area:

  • Kontakt telefon:
  • 063.594.139
Povratak na prethodnu stranicu

CooKoo The connected watch White

Dodatne slike

CooKoo The connected watch White

COOKOO Bluetooth connected watch - Sat koji pomaže da upravljate vašim životom! Mobilni telefon nije uvek pri ruci...COOKOO sat JESTE! Facebook check in, pritiskom na dugme vašeg sata... Napravite omiljene fotografije uz pomoć COOKOO sata i "komandnog dugmeta" Obaveštenja...Dolazni Poziv... SMS... E-Mail... Na vašem COOKOO satu. Jedini smartwatch na svetu koji je dobio nagradu za dizajn u kategoriji satova, jedini koji je u isto vreme i klasičan analogni sat i jedini čiju bateriju nije potrebno često dopunjavati.

Ima na lageru.

7.990 Din
(63.92) EUR
Kupite čekovima na 2 mesečne rate!
iznos rate 4.155 Din.
Add Items to Cart
COOKOO CKW-SW002-01. Trenutno podrzava modele: SAMSUNG GALAXY S4, iPhone 4S, iPhone 5, iPad 3, iPad 4, iPad mini, iPod 5, a uskoro se ocekuju i mnogi drugi. Povezivanje se vrsi preko COOKOO aplikacije koja se na mobilni aparat instalira sa Google Play (za Android) ili App Store (za iOS).1) Notifikacija na displeju, vibracija i zvuk za: Email, Dolazni poziv, Propusteni poziv, SMS, Dogadjaj u kalendaru i podsetnik, Alarm, Facebook post i poruka, Twitter, Slaba baterija 20%, Slaba baterija 10%, Zaboravio si telefon/tablet, uređaj je van dometa 2) Komande za: Ostavi orjentir na mapi, Pronadji telefon, Facebook check-in, Kontrola muzike, Slikaj kamerom

Mišljenje posetilaca, pitanja i komentari

*Mobilni Telefoni Internet Prodavnica nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka. Sve slike su simbolične. Nijanse boja i izgled proizvoda može se razlikovati od stvarnog stanja proizvoda. Izvinjavamo se za moguće greške.
Lager se osvežava svakih 24h. Cene se nivelišu u realnom vremenu.