Skip to Store Area:

  • Kontakt telefon:
  • 063.594.139

BlueBerry

Blueberry je kao brend u Srbiji prepoznatljivo ime pre svega po svojim multimedijalnim gedžetima koji su izuzetno kvalitetni i sa dobrom cenom. U Srbiji se u poslednje vreme Bluberry afirmisao kao prepoznatljiv brand GPS Navigacija. Kao i prethodni modeli ovog proizvođača imaju gomilu dodatnih opcija i podržavaju reprodukciju skoro svih multimedijalnih sadržaja. Blueberry ime dobro poznajemo po impresivnom broju periferijskih uređaja. Do sada smo se uglavnom sretali sa MP3 plejerima, ali je red došao i na GPS uređaje koji u poslednje vreme doživljavaju pravu renesansu na našem tržištu. Sve je više taksi vozila sa GPS-ovima, ali i "običnih" vozača koji sada imaju priliku da se snađu po delovima grada koje ne poznaju dobro. Blueberry GPS-ovi su dobra kombinacija vrlo kvalitetnih uređaja i poznatog softvera, potpuno lokalizovani za naše područje i kao takve ih definitivno treba uzeti u obzir prilikom kupovine GPS-a. Kao najveće prednosti ističemo neosporni kvalitet izrade, potpunu lokalizaciju za naše tržište i vrlo dobru cenu.

2 Proizvod(a) Prikaz po strani
Način Prikaza: Lista  Mreža 
Blueberry 2GO447
Tanak i lagan za lako nošenje, sa ugrađenim FM predajnikom. Blueberry 2go447 je opremljen TFT ekranom na dodir veličine 4.3".
7.500 Din
(60) EUR
Kupite čekovima na 2 mesečne rate!
iznos rate 3.900 Din.
Blueberry 2GO547
GPS Navigacija 2GO547 (5", LCD, 480x272 pix, MT3351 468MHz, 4GB interne memorije, FM Transmitter, Multimedia) sa držačem i auto punjačem. Blueberry 2GO547 je tanka i lagana GPS navigacija. Kvalitetni 5" TFT ekran visoke rezolucije kristalno jasno prikazuje mape, slike i video zapise. Velike ikone na ovom touch screen ekranu omogućavaju lako snalaženje. Poseduje bežični FM predajnik.
8.500 Din
(68) EUR
Kupite čekovima na 2 mesečne rate!
iznos rate 4.420 Din.
2 Proizvod(a) Prikaz po strani
Način Prikaza: Lista  Mreža