Skip to Store Area:

  • Kontakt telefon:
  • 063.594.139

Alcatel

Alcatel

Mnogi se sa setom sećaju modela kompanije Alcatel, koji su pre nešto manje od 15 godina bili jedni od najnaprednijih i najpoželjnijih mobilnih telefona. Od tada je more uređaja prošlo kroz naše ruke, a aparati francuskog proizvođača u poslednje su vreme uglavnom stizali kao pristupačni telefoni potpisani od strane mobilnih operatera, čak i u smartfon kategoriji. Ovoga puta priča je nešto drugačija, jer pred sobom imamo modele koji izgledom, dimenzijama i tehničkim karakteristikama pripadaju vrhunskoj klasi savremenih telefona osetljivih na dodir.

4 Proizvod(a) Prikaz po strani
Način Prikaza: Lista  Mreža 
Alcatel OT1066
Alcatel (nekadašnji Alcatel OneTouch)je francuski brend koga poseduje Nokia, a proizvodi se pod licencom kineske kompanije TCL Corporation. Alcatel telefoni, prema rečima proizvođača, odgovaraju na potrebe takozvanih Milenijalaca i pripadnika Generacije Z
3.200 Din
(25.6) EUR
Kupite čekovima na 2 mesečne rate!
iznos rate 1.664 Din.
Alcatel Pixie 4 (4034D) Black
Alcatel Pixi 4 (4), telefon kodnog imena OT-4034D je, kako mu ime sugeriše, opremljen ekranom dijagonale 4 inča, što se po aktuelnim aršinima smatra krajnje kompaktnim. Spakovan je u lagano kućište od čvrste plastike sa zaobljenim ivicama koje mu omogućuju da glatko sklizne u zadnji džep, ali i da se sa istom lakoćom izmigolji iz dlana i završi na pločniku. Srećom, čvrsta konstrukcija i debela zaštitna plastika preko ekrana obećavaju da takvi incidenti neće završiti sa ozbiljnijim oštećenjima, mada se ne bismo opkladili da je plastika otporna na rezbarenje ključevima, sitninom i drugim relikvijama koje nosimo u džepovima. Telefon lepo leži u ruci, a korišćenje olakšava i to što su senzorski upravljački tasteri neobično krupni i jasno markirani, tako da se lepo vide i u mraku, iako nisu osvetljeni.
4.200 Din
(33.6) EUR
Kupite čekovima na 2 mesečne rate!
iznos rate 2.184 Din.
Alcatel 2008G
Izuzetno praktičan uređaj sa numeričkom tastaturom,namenjen prevashodno starijim osobama.
5.800 Din
(46.4) EUR
Kupite čekovima na 2 mesečne rate!
iznos rate 3.016 Din.
Alcatel 2051 Dual Sim Silver
Sofisticirani dizajn uz osnovni model telefona
5.800 Din
(46.4) EUR
Kupite čekovima na 2 mesečne rate!
iznos rate 3.016 Din.
4 Proizvod(a) Prikaz po strani
Način Prikaza: Lista  Mreža